Ascensie activaties

Verlichting van jezelf, naar een hogere staat van bewustzijn

Wil je vooruit in je spirituele ontwikkeling, of sta je hierin even stil? Dan kun je een ascentie training volgen, maar ook in de praktijk Massabia enkele privé ascensie activaties ontvangen. Zo kan er de tijd worden genomen voor jouw indrukken en ervaringen. Tijdens de activatie/clearing lig je op de tafel, en zul je diep ontspannen terwijl de energie voelbaar zijn werk zal doen.


Clearing: opschoning van jouw energie veld

Een zeer krachtige clearing vol helende energie en opschoning die er voor zal zorgen dat je weer meer in je kracht komt te staan. Alles gebeurd in overeenstemming met jouw Hoger Zelf. Je krijgt wat je nodig hebt want iedereen heeft een ander doel in dit leven. Tijdens deze clearing geef ik een activatie waarin ik een multidimensionaal clearingteam inzet. Je energetische, lichamelijke, emotionele en spirituele lichaamsveld wordt hierdoor eerst opgeschoond.

Zware energieën worden verwijderd en alles wat niet in overeenstemming is met je hogere zelf zal uit je systeem verwijderd worden.
Hierbij kun je oa denken aan entiteiten, vloeken, vergiftende gedachten en negatieve overtuigingen die verwijderd gaan worden. Ik stem me af op jouw Hoger Zelf en zal vragen wat nodig is op dat moment.

Kosten € 85.


Chakra opschoning

Bij deze clearing worden je chakra’s opgeschoond en opgevuld met de hoog frequente Mahatma Energie, dit is energie uit de Vader/Moeder/God/Bron.
Er kunnen zich engelen en/of opgestegen meesters aandienen om healing te geven waar nodig.

Kosten € 85. Wanneer je een Clearing en een Chakra opschoning wilt is dit samen € 125.


DNA activatie

Een zeer uitgebreide DNA activatie. Ons DNA is als een gevoelige antenne. Ons lichaam zend signalen uit, maar ontvangt deze ook en kan makkelijk verstoord raken. Alle DNA strengen worden geactiveerd en opgeschoond.
Hoe meer DNA geactiveerd word, hoe meer wij volledig bewustzijn kunnen bereiken.

Wil je je spiritueel verder ontwikkelen? Hoe meer DNA er geactiveerd wordt hoe meer we naar andere gebieden van bestaan kunnen gaan en volledig bewustzijn kunnen bereiken.

Een DNA activatie kan alleen worden gedaan in combinatie met een Clearing. Kosten € 125.


Hoger hart chakra activatie

We gaan een reis maken naar de heilige kamer van het Hart, en zullen deze geheel opvullen met de prachtige Mahatma energie. In ons Hoger Hart Chakra bevindt zich de 3-voudige vlam die de 3-voudige natuur van God in ons verankerd. We mogen alle belemeringen die we niet meer met ons mee willen nemen, transmuteren in deze 3-voudige vlam. We gaan het hogere hartchakra volledig reinigen en opschonen. Oude lasten op emotioneel, lichamelijk en energetisch niveau worden verwijderd.
In het hogere hartchakra integreer je innerlijke Kracht, Power en Meesterschap

Wij krijgen ondersteuning van de aanwezige Multi-Dimensionale teams en Engelen. Er zal gewerkt worden met een hoge frequentie trilling, alles in overeenstemming met je hoger zelf.  Je hart wordt meer geopend waardoor liefde meer kan gaan stromen. Vol vertrouwen en overgave. Je komt hierdoor weer meer in contact met je ware essentie.

Kosten € 85.


LET OP
Voor het volgen van de accessie activaties/clearings is een goede geestelijke gezondheid vereist!
Door deel te nemen erkent u dat uw fysieke en mentale conditie in voldoende staat verkeert om deze training te ondergaan. Mensen met een psychisch verleden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen. Voor mensen met epilepsie, hartkwalen of een pacemaker* is het ook niet mogelijk om deel te nemen aan deze activaties/clearings. Het (bewust) verzwijgen hiervan komt geheel voor eigen risico.
* De energie waarmee gewerkt wordt tijdens de training en healing is elektromagnetisch geladen. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelfs een epileptische aanval veroorzaken.

Bij twijfel graag vooraf overleggen! In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist (dokter enz.) te raadplegen en adviseren wij deze behandeling niet eerder te ondergaan zonder overleg met een medisch specialist.

Comments are closed