Esotherische behandelingen

massabia

Werken op zielsniveau


In samenwerking met kosmische krachten, kan diepe healing plaatsvinden. Het contact met je hoger zelf wordt hersteld, waardoor je meer vanuit je gevoel zult gaan leven. Deze behandelingen worden ten alle tijde in overeenstemming met jouw hoger zelf gegeven, dus je zult altijd ontvangen wat voor jou precies de bedoeling is. Neem na een kosmische healing altijd rust en drink veel water.


Source Consiousness

Bij Source Consiousness behandelingen werk ik vanuit de hoogste staat van bewustzijn. Direct vanuit de Bron zal er informatie worden gedownload. Toe te passen bij:
– Overtuigingen verwijderen
– Healing direct vanuit de Bron ontvangen
– Zwarte magie transformeren
– Psychische aanvallen afweren
– Neutraliseren van zware energie in je omgeving
– Soulretrieval
Duur 30 min tot 60 min.


Atlantische healing

In deze healing wordt gebruik gemaakt van de energie van Atlantis. Veel mensen hebben een speciaal gevoel bij Atlantis. De kans is dan groot dat jij daar hebt geleefd in die tijd. Deze healing triggert je atlantische celgeheugen, waardoor powers die jij toen had, terug kunnen komen in je leven. De energie is zeer liefdevol en krachtig en brengt rust, sereniteit en inzicht in je processen. Ook worden er atlantische blessings gegeven, deze geeft je de zegen van vrede, waardoor je vanuit puur bewustzijn meer vrede zal gaan ervaren met jezelf en in je doen en laten.
Deze behandeling kan worden toegevoegd bij een healing of apart worden geboekt. Duur 30 min.


Pleiadische healing

De Pleiaden zijn omringt met 7 manen die 100% resoneren met onze 7 chakra’s. De chakra’s worden automatisch in verbinding gebracht met het pleiadisch licht en je voelt de verbinding door je heen gaan. Het verhoogt de trilling van de chakra’s, en triggert ons cellulair geheugen uit de allereerste tijd, voordat wij naar aarde kwamen. Voor de cellen voelt dit als een soort van ‘thuiskomen’.
Het is een prachtige energie, en ook bij mij favoriet, omdat deze zo heerlijk en rustig aanvoelt.
Deze behandeling kan worden toegevoegd bij een healing of apart worden geboekt. Duur 30 min.


Raster healing

In de aarde zijn energetische lijnen die verbonden zijn met energetische lijnen om de aardbol heen. Onze eigen energie punten zijn ook verbonden met deze energetische lijnen en vormt zo een raster. Het raster bevat cosmisch bewustzijn en is jouw goddelijke blauwdruk.

In het raster zitten triggerpoints die verbonden zijn met je lichaam. Door allerlei omstandigheden in ons leven ontstaan er verstoringen in ons lichaam en geest en wordt jouw blauwdruk aangetast.
Een raster healing hersteld deze blauwdruk, alles waar daarin niet resoneert, wordt opgeheven. Je wordt als het ware ‘herbedraad’. Dit zal meer inzicht en bewustwording geven en resonantie in je leven brengen.
Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten en kan niet worden gecombineerd met een healing.


Je kunt hier een consult aanvragen of bellen met 06-41954077. Lees de algemene voorwaarden.
Dit is de website van Massabia.

Comments are closed