Algemene voorwaarden

Aanmelden healing avond, training of cursus
Je kunt je aanmelden voor een healing avond, training of cursus door een aanmeldformulier in te vullen of door een mail te sturen naar info@soulshine-trainingen.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname. Na ontvangst van de bevestiging is je deelname definitief. In de bevestiging vind je ook de adresgegevens van de locatie en de overige informatie. Bij de ascensie trainingen en massage cursussen wordt een aanbetaling van 20% gevraagd.


Aanmelden natuurgeneeskundig consult
Wil je een natuurgeneeskundig consult aanvragen, neem dan contact op via massabia@live.nl, vul het aanvraag formulier in of bel met 0641954077. Je ontvangt een intake formulier die je ingevuld retourneerd, zodat er inzicht is in je klachten en gelijk de gegevens bekend zijn voor eventuele declaratie bij de zorgverzekeraar (indien je aanvullend verzekerd bent). Kom je alleen voor een ontspannende energetische massage, dan kan er geen declaratie worden meegegeven.


Annuleren healing avond, training of massage cursus
Een annulering voor een healing avond is kosteloos.
De massage cursus of ascensie training kun je kosteloos annuleren tot 30 dagen voor aanvang van de training.
Bij afmelding tot 14 dagen voor aanvang van de training, wordt 50% van de kosten berekend.
Bij afmelding binnen 8 dagen voor aanvang, dan wordt er 100% kosten aan je door berekend.
Je mag wel iemand anders voor jouw plaats de training of massage cursus laten volgen, dit in overleg vooraf.

Indien er onvoldoende deelnemers zijn voor een training of cursus, behoudt Soulshine-trainingen / Massabia het recht de training te verplaatsen of te annuleren. Je wordt hiervan minimaal 7 dagen voor aanvang van de training op de hoogte gebracht. Eventueel betaalde bedragen worden geretourneerd.


Annuleren Consult
Consulten bij de natuurgeneeskundige praktijk Massabia moeten minimaal 24 van te voren worden geannuleerd, anders ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.


LET OP
Voor het volgen van de ascensie trainingen is een goede geestelijke gezondheid vereist!
Door deel te nemen aan de Ascensie trainingen erkent u dat uw fysieke en mentale conditie in voldoende staat verkeert om deze training te ondergaan. Mensen met een psychisch verleden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen aan de trainingen en healing avonden. Voor mensen met epilepsie, hartkwalen of een pacemaker* is het ook niet mogelijk om deel te nemen aan een healing avond of training. Het (bewust) verzwijgen hiervan komt geheel voor eigen risico.
* De energie waarmee gewerkt wordt tijdens de training en healing is elektromagnetisch geladen. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelfs een epileptische aanval veroorzaken.

Bij twijfel graag vooraf overleggen! In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist (dokter enz.) te raadplegen en adviseren wij deze training niet eerder te ondergaan zonder overleg met een medisch specialist. Deze trainingen zijn geen vervanging voor medische behandelingen.


Er kunnen geen aanspraken gemaakt worden tegen Bianca Mostert van Soulshine-trainingen / Massabia.
Alle deelnemers zijn zich hiervan bewust en erkennen hun eigen aansprakelijkheid.

Comments are closed