Energie healingen

chackra healing massabia

Pijnverlichting en harmonie met energie healingen. De healingen helpen je negatieve patronen en emoties los te laten. Het verzacht pijn, verdriet en angstklachten en geeft ruimte voor positieve emoties. De wereld om je heen, geuren, kleuren en geluiden zijn meer intens na een healing. Je kunt weer beter waarnemen. Neem na een healing rust. Het effect van een healing kan dagen doorwerken en zo ook veranderingen brengen. Onderstaande healing vormen worden tijdens een sessie van 90 minuten gebruikt.


Energie healing

Ik gebruik een verzameling van alle helende energieën die ik mag doorgeven en werk in je energetisch lichaam (een klein stukje boven je fysieke lichaam). Daar voel ik wat er zich ín je lichaam afspeelt en kan op deze manier genezing, energiedoorstroming en ontspanning brengen. De energie is behaaglijk warm, je wordt als het ware omhuld door een warme deken.


Chakra healing en reading

Ik ‘voel’ met mijn handen de energie per chakra, maar raak je niet aan. In samenwerking met de bewegingen die dan ontstaan, krijg ik informatie door over het betreffende onderdeel in je leven. Ik lees als het ware hoe je nu in het leven staat en wat daar niet lekker loopt. Ik geef je informatie mee hoe je hieraan kunt werken. De chakra’s worden schoongemaakt en in balans gebracht zodat ze weer goed stromen. Cliënten voelen zich hierna beter, sterker en meer in balans.


Mahatma healing

Mahatma betekent letterlijk vertaalt ‘Grote Ziel’. De Mahatma-energie komt rechtstreeks van de Bron en is een van de meest zuivere, pure en liefdevolle energie die beschikbaar is voor healing en vertegenwoordigd de hoogste trillingsfrequenties. Omdat ik heldervoelend ben en uit mijn Hoger Zelf werk, kan ik mij verbinden met elke nodige wensbare energie en daarmee healing geven.


Gold healing

Gold Healing heeft als eigenschap om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens om en zuivert je systeem. Het biedt bescherming tegen ongewenste energieën door het gouden licht dat je omringt na de behandeling. Gold Healing werkt op het psychische en emotionele vlak. Deze energie wordt toegepast wanneer emotionele healing nodig is en wordt gecombineerd met de Mahatma energie.


Je kunt hier een consult aanvragen of bellen met 06-41954077. Lees de algemene voorwaarden.
Dit is de website van Massabia.

Comments are closed