Energetische massages

1. rug_JA

Energetische massages brengen je weer in balans. Doordat energie door je hele lichaam stroomt, helpen deze behandelingen je om zowel fysiek, emotioneel en mentaal te genezen. Je komt in een soort alpha-staat, waardoor de heling kan plaatsvinden en je zo op een dieper niveau bij jezelf komt.


Energetische ontspanningsmassage

Bij mijn energetische ontspanningsmassages maak ik gebruik van helende energie met een hoge trilling. De energie stroomt gedurende de behandeling, waardoor de energie van het lichaam beter gaat stromen en meer in balans komt.  Wanneer de handen op een bepaalde plek worden neergelegd, kunnen daar energieblokkades worden opgeheven, zodat een energiedoorstroming weer mogelijk wordt en pijnen afnemen. Tijdens de behandeling speelt zachte muziek en ik masseer je door gelijkmatige, rustige bewegingen te maken. Daardoor wordt het een echte ‘ziele-massage’.
Bij deze massage is een gehele lichaamsmassage alleen mogelijk in 90 of 120 minuten.
Een massage aan 1 zijde duurt 60 minuten.


Deel-massage

Wilt u niet een gehele massage maar alleen de gebieden die problemen opleveren, pijnlijk of stram zijn? Dan kan een deelmassage op maat worden gemaakt. Bijvoorbeeld:
–  rugpijnmassage
–  hoofdpijn massage
–  beenmassage na intensieve inspanning
–  lymfedrainage
–  hoofd massage
–  voetmassage
Een deel-massage duurt 30 minuten.


Hoofdpijn massage

1 op de 5 nederlanders heeft minimaal 1x per week hoofdpijn. Hoofdpijn wordt vaak veroorzaakt door spanning in de spieren en kan op allerlei plaatsen in het hoofd aanwezig zijn. Door speciale massage technieken op deze spieren, kan hoofdpijn verminderen/verdwijnen en zal het ook preventief gaan werken, gezien de spieren zullen ontspannen.
Een mooie aanvulling op de hoofdpijn massage is de manuele lymfedrainage, voor het optimaal afvoeren van afvalstoffen. Dan duurt de massage 60 minuten.
De hoofdpijn massage is 30 minuten.


Hoofd- en voet massage

Zit u veel in uw hoofd en heeft u moeite met ‘aarden’ omdat alle drukte in het hoofd blijft zitten? Een hoofdmassage ontneemt deze druk, uw gedachten komen heerlijk tot ontspanning en de aandacht wordt naar het lichaam teruggebracht. Daarna worden uw voeten gemasseerd, zodat de energie kan doorstromen naar uw voeten en het teveel ervan wordt afgevoerd. U gaat stevig geaard weer naar huis, de lichaams energie stroomt weer en is meer in balans.
De hoofd- en voet massage is er in 30 of 60 minuten.


Abhyanga massage

Abhyangamassage is een meer dan 10.000 jaar oude ayurvedische traditie en is een reinigende en energie-afvoerende behandeling waarbij gewerkt wordt met natuurlijke etherische olie. Het lichaam en de geest worden gereinigd en geactiveerd en je ervaart diepe ontspanning en healing. Als er teveel negatieve energie of afvalstoffen in het lichaam zijn, dan is de balans verstoord. Zij drukken als het ware de positieve energie opzij en dit geeft klachten.
De massage combineert massagetechnieken met het stimuleren van de marmapunten (drukpunten). Zo kan de energie weer vrij stromen en de afvalstoffen afgevoerd worden.
De abhyangamassage duurt 90 minuten.


Dorn methode: wervel- en gewrichtsbehandeling

Dorn-methode is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling, die op een eenvoudige manier klachten oplost die voortkomen uit scheefstand van benen, bekken en/of wervels. Beenlengte verschil leidt tot scheefstand van het bekken en wervelkolom en kan tot chronische klachten leiden zoals lage rugpijn, heupklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, darm/blaas problemen, voet-knie- of enkelklachten en kromming van de wervelkolom.
Tijdens een behandeling worden de beenlengten gecorigeerd en worden energie blokkades, die ontstaan door de ruimten binnen het gewricht, opgeheven.
Een Breuss massage sluit perfect aan op deze behandel methode wanneer de wervelkolom belast is.
Deze behandeling duurt 60 minuten, met de Breuss massage gecombineerd 90 minuten.


Breuss wervelkolom massage

Deze massage wordt over de wervelkolom gegeven.
Door gebruik van johannesolie kan de wervelkolom ontspannen en wordt de kwaliteit van de tussenwervelschijven verbeterd.
Na de zeer ontspannen massage wordt de rug toegedekt met zijde-papier om de warmte en de olie dieper te laten doordringen. Daarna vind een healing met de handen plaats, wat de werking zal versterken.
De Breuss-massage wordt vaak toegepast na een Dorn-methode behandeling maar is niet geschikt voor zwangere vrouwen.
De Breuss massage duurt 30 minuten. Met een Dorn methode behandeling gecombineerd 90 minuten.


Je kunt hier een consult aanvragen of bellen met 06-41954077. Lees de algemene voorwaarden.
Dit is de website van Massabia.

Comments are closed