Angellight Facilitator

25 November 2017 – Ria
Ik was een aantal dagen erg moe. Het contact met de engelen voelt heel liefdevol. Goed geslapen. Ik voel meer innerlijke rust. Tot nu toe 3x  zeer snel antwoord/resultaat en reactie op vragen aan de engelen. Ik voel me blijer na zaterdag. Dankjewel voor de geweldige engelen zaterdag.


24 Maart 2017 – Amber
De training Angel Light Facilitator heeft mijn verbinding met de engelen verdiept en verrijkt. Mijn verbinding is stabieler en het voelt alsof de engelen dichterbij me zijn en echt integreren in mijn dagelijkse bestaan. Het ervaren van het licht en de liefde die de engelen energie met zich mee brengt is voor mij een zeer waardevolle toevoeging aan mijn leven waar ik erg dankbaar voor ben. Ik merk dat het niet alleen voor mij mijn leven heeft verrijkt maar ook voor de mensen om mij heen.
Voor deze cursus ervaarde ik de energie van de engelen als iets buiten mijzelf, maar na de verschillende activaties die Bianca gedurende deze training met je doorloopt, voel ik de engelen in mij en door mij heen stromen en dat heeft mijn leven enorm verzacht.


24 Maart 2017 – Marianne
Ik voel me heerlijk….erg moe gisteravond, het lichtje ging helemaal uit om 11 uur.
Heerlijk geslapen, erg ver weg geweest volgens mij. Vanochtend vroeg op met veel energie…lekker!!!
Ben zo blij dat ik deze cursus heb gedaan (en blij met jou, dat je dit geeft).


20 Februari 2016 – Esther
Het was een mooie dag. Je ondergaat energetisch veel, waardoor ik me wel moe voelde daarna. Maar dat hoort erbij. Het voelt prachtig om in verbinding te staan met de engelen energie en er eentje te zijn. Het maakt je nog bewuster.
Hier thuis gebeurde meteen het een en ander. Ik kan merken dat er een stuk angst bij me weg is. Ik merk dat ik steeds beter naar mijn intuïtie luister en daar naar handel. En minder twijfel heb of het mijn I am is die spreekt of mijn denken. De engelen zijn een bewust onderdeel geworden van mijn leven. En het wordt met de week sterker!


9 Januari 2016 – Simone
Wat een bijzondere dag, er gebeurt zoveel in en met je energieveld. Je merkt dat je lichaam veel loslaat.
Mijn interesse lag altijd al bij de engelen maar door deze cursus voel je de verbondenheid met deze mooie wezens zoveel sterker. En wat een mooie tools heb je ons weer aangereikt. Ik kan iedereen deze liefdevolle 1 daagse cursus aanraden.
Bijzonder en zeer waardevol voor jezelf.


9 Januari 2016 – Patricia
Tijdens deze dag ben ik een van de gelukkigen geworden die ook de energie van de engelen mag ervaren en gaan delen.
Er gebeurt deze dag zoveel dat ik tijd nodig had om door te laten dringen wat ik nu allemaal kan. Zelfs nu merk ik nog dat er nog het een en ander aan het werk is. Bianca heeft mij al een aantal jaren heel wat mooie tools aangereikt, met deze training is daar een kroon op gekomen.
Ik kan deze dag van harte aanbevelen. Niet alleen om waarmee je naar huis mag, maar ook om Bianca die het zo enorm mooi maakt.

Comments are closed