Mahatma Avatar van Synthese

Mahatma vervolg training 1: 11 en 12 Maart 2017 – Brenda
Wat was het weer een feestje, echt thuiskomen bij je/jullie, moest echt weer wennen thuis en heb zo lang mogelijk vastgehouden aan het heerlijke ontspannen en ontstegen gevoel en ik moet zeggen dat ik nog steeds zo flex ben als een luiaard.

Dingen gaan weer meer in een flow, antwoorden en oplossingen komen vanzelf, meer positiviteit, krijg meer complimenten, zit meer on-track en mensen zeggen dat ik er relaxed uit zie. Daarnaast komen er ook gelijk weer groeiprocessen op m’n pad, heerlijk, love it ! Ik zit ook vol vertrouwen en wil alleen maar verder en verder.

Mahatma vervolg training 1: 11 en 12 Maart 2017 – Bianca D.
Ik vond het weer een leuk leerzaam weekend. Het moet allemaal nog ff dalen voor mijn gevoel, maar heb ik er van genoten. Was een heerlijk weekend.


26, 27, 28 mei 2017 – Stephanie
Ik vond het een mooie training in een ontspannen sfeer. Ik kan nu sterker energie door m’n handen laten stromen dan voor ik deze training volgde en heb ook meer tools ter beschikking. Ik heb nog niet alles gebruikt, maar laat wel elke dag de mahatma energie stromen, dat kwam vooral goed uit omdat m’n paard ondersteuning nodig had. En aan hem zie ik ook dat het sterker werkt dan eerst en het werkt ook altijd. Soms stroomde er niet zoveel energie maar nu als ik me concentreer kan ik deze mahatma energie altijd goed laten stromen.


26, 27, 28 mei 2017 – Mascha
Ik begin nu toch wel verschil met dingen te merken, die je normaal anders doet. Ik zeg veel sneller wat er speelt, denk minder na. Ik merk vooral dat mijn focus anders is. Ik heb nog niet veel geoefend met het healen. Ik probeer zo nu en dan wat uit, maar ik ben behoorlijk onder de indruk van wat je voelt, ook al doe ik er nu nog weinig mee.


25, 26, 27 september 2016 – Bianca D.
In het weekend van 25, 26 en 27 september 2015 heb ik de workshop Avatar van Synthese bij Bianca Mostert van Massabia gevolgd. ‬‪Het was een heel intensief weekend, boordevol informatie, initiaties en activaties. Bijna geen tijd voor pauzes! Zo vol zit het programma. Top!!‬

‪Het was heel bijzonder om mee te maken. En wil hier zeker meer van weten in de toekomst. Ik heb heel veel nieuwe methodes bijgeleerd waarmee ik zeker aan de slag kan en inmiddels al toegepast heb op vrienden van mij, die deze methode van behandelen als zeer intens hebben benoemd. Alsof het krachtiger is!‬

Bianca, hartstikke bedankt voor dit geweldige weekend!! Ik kan het iedereen aanraden die affiniteit heeft met spiritueel werken en leven!‬ Het lijkt of misschien is het wel gewoon zo, dat het zo veel sterker is geworden, mijn gevoeligheid, sinds de Avatar.


25, 26, 27 september 2016 – Esther
Ik heb genoten van deze cursus. Ik ben mijn vriendin dankbaar dat ze mij van deze cursus op de hoogte heeft gebracht. Ik voelde gewoon dat ik hieraan deel moest nemen. Er gebeurt op energetisch vlak heel veel met je. Ik ben blij dat ik dat allemaal heb mogen ontvangen. De Mahatma energie is prachtig. En alle tools erom heen. Alles was goed op elkaar afgestemd en prima verzorgd. Ik wil ook graag de groep bedanken voor de fijne sfeer. Op naar de volgende cursus! Bedankt Bianca!


25, 26, 27 september 2016 – Monique
Ben erg dankbaar dat ik deze training heb mogen ontvangen. Voelde mooi en voor mij ook heilig aan. Ook het werken met deze energie voelt zo. Vind het mooi om hier deel van te mogen uitmaken. En wil graag mijn steentje bijdragen aan het grote geheel.


25, 26, 27 september 2016  – Sandra
Dit waren echt leuke dagen, was echt super om dit alles te mogen ontvangen, en een hele leuke groep. Sfeer was mooi. Ik heb mijn aantekeningen uitgewerkt, nu nog mee gaan werken. Het duurde een aantal dagen voordat ik weer back to basis was.


25, 26, 27 september 2016 – Bianca J.
Ik gebruik de tools naar gelang het nodig is. Eigenlijk bij pijn en ongemakken. Ik vind het nog steeds heel bijzonder dat ik bij ieder onderdeel van de workshop een ander soort energie heb gevoeld. Ik kan er eigenlijk nog steeds niet over uit wat er eigenlijk allemaal bestaat.
Ongelofelijk dat er zoveel energetisch mogelijk is. En alles en iedereen op aarde en erbuiten deel uitmaakt van elkaar. Vanavond nog het Healing Assistentie Team op afstand ingezet.


29, 30, 31 mei 2016 – Ellen
De eerste dag was best intensief met veel nieuwe informatie en activaties. Na de tweede dag bemerkte ik al dat er veel oude patronen zich gingen loslaten. De derde en laatste dag voelde ook heel goed. O.a. meditatie, naar binnen toe, voelen, ervaren en uiteindelijk op het laatst ook geven en ontvangen.
Alles werd goed uitgelegd en begeleid door Bianca. Ze gaf ons de ruimte om zelf te ervaren en te oefenen met elkaar. Dit was voor de groep ook heel fijn, omdat je dan met/voor elkaar kon delen en ervaren, zodat wij nader tot elkaar konden komen.

Na de cursus zijn de veranderingen zichtbaar door hoe ik mijzelf naar anderen laat zien. Sterker, meer zelfvertrouwen en puur voor mijzelf kiezend, zonder ook maar mijzelf te laten beïnvloeden hoe anderen denken over wat ik wil ondernemen en de manier waarop, en meer. Hierdoor zijn er veel minder obstakels, zijn mijn doelen beter bereikbaar en valt het mij op dat er zelfs kansen op mijn pad komen om die doelen te gaan bereiken. Deze training is zeker een aanrader!


29, 30, 31 mei 2016 – Maja
Wat een bijzondere dagen waren dit. De drie daagse cursus Avatar van Synthese Basic Class afgerond. Nu kan ik de Mahatma healing gaan geven, iets dat ik heel graag wil gaan doen. Er hing een goede vibe in het gebouw, in de ruimte, bij de groep. De sfeer was zeer ontspannen.
Bedankt Bianca voor je fijne lesdagen en de leuke mensen op deze gedenkwaardige training.


29, 30, 31 mei 2016 – Nellie
Ik wil je allereerst bedanken voor je inzet en je betrokkenheid. Nieuwgierig ben ik aan de Avatar cursus begonnen. Ik wilde inzicht in mijzelf na een roerige periode, maar zou ik dat ook gaan krijgen?
De 3 dagen waren intensief en leerzaam en nu na enige tijd merk ik dat ik beter kan loslaten en meer vertrouwen krijg in mijzelf. En dat is belangrijk, vertrouwen in jezelf dat het goed komt, met wat je ook doet.
Het geeft de rust en vrijheid waar ik naar zocht. Ik merk dat er nu de juiste dingen op mijn pad komen, waardoor eindelijk alles weer stroomt in mijn leven.


13, 14, 15 maart 2016 – Jacintha
De Avatar van Synthese training was iets nieuws voor mij. Ik had nog nooit van Melchizedek gehoord, maar ik voelde dat ik hierheen moest gaan. Tijdens de 3 dagen was er een fijne, ontspannen sfeer. Alles mocht er zijn en alles kon gevraagd worden. Bianca heeft een rust en duidelijke uitstraling wat ik heel prettig vind.

We hebben goede uitleg gehad en ook hebben we oefeningen met elkaar gedaan. Wat we geleerd hebben is heel erg bijzonder. Ik ben bezig om dit toe te passen in mijn leven. Ik geniet daarvan en ik heb nu veel manieren geleerd die ik toe kan passen bij verschillende ‘problemen’. De onderliggende theorie past erg bij mij. Het terugvinden van jezelf en het verbinden van energieën.


13, 14, 15 maart 2016 – Nathalie
Wat wat de cursus een kado met een grote strik eromheen. Als ik ermee bezig ben is de kracht van onschatbare waarde. De verandering in energie is geweldig, zo snel als je het kunt omvormen van negatief naar positief gevoel in jezelf. Ik kan alleen maar zeggen, ontzettend bedankt!


13, 14, 15 maart 2016 – Ingrid
Ik heb deze dagen ervaren als een nieuwe opening. Het heeft me rust, ontspanning en nieuwe mogelijkheden gebracht.
Ik ben zelf niet zo zweverig als je het zo wilt noemen, maar hiermee krijg ik wel rust en een andere kijk op het leven. Ook ben ik dankbaar dat ik nu andere mensen kan gaan steunen.
Bianca is zeker een vakkundig persoon dat vanuit haar eigen ik handelt. Ik ben erg dankbaar dat ik erbij mocht zijn.

Comments are closed