Afstandshealing

Bianca de J.
Ik vond de soulshine afstands healing erg fijn.
Rond 19.45 voelde ik al een inwerking en installeerde me dan ook alvast maar heerlijk op bed.
Ik ontving een duidelijk voelbare energie, voornamelijk in mijn bovenlijf. In mijn onderlijf voelde ik de energie ook wel maar iets minder.
In het begin van de sessie bleef de energie constant aanwezig, later werden het lange golven.
Voor mijn gevoel duurde het ongeveer 15 minuten.
Na de sessie ben ik nog lekker lui blijven liggen.
Erna ben ik tv gaan kijken met mijn zoon en verliep de avond zoals gewoonlijk. De energie leek verdwenen. Leek !!
In de nacht droomde ik dat ik alvast deel nam aan een Sjamanistiche Workshop die ik in november ga volgen. Hoe leuk is dat !!
En nu in de ochtend is de frisse energie weer hervoelbaar. Van top tot teen ūüėČ Joepie !
Al met al ben ik een hele fijne ervaring rijker en bedank ik Bianca voor haar inzet.


 Ingrid S
Ik had gezellig kaarsjes aangestoken en ben op de bank gaan liggen. Het was heerlijk ontspannend en ineens, uit het niets, voelde ik alsof iemand mij een flinke duw gaf. Ik hou altijd mij ogen open, en na die duw keek ik vanzelf naar buiten, en daar zag ik van wolken een groot hart! Heel bijzonder.


Bianca D.
Ik voelde na 10 minuten een kou om me heen en er kwam ontspanning. Helaas vond ik 5 min. daarna mn konijntje dood in zn hok dus heb t gevoel niet vast kunnen houden. Op t moment v de healing was t iig fijn. Heb goed geslapen vannacht.


W. V.
Ik voelde de healing heel krachtig. Al een uur zat mijn bord met pasta erg hoog. Tijdens de healing voelde ik het direct zakken. Het was erg ontspannend en ik moest veel geeuwen.


Ellen S
Ik voelde mij gedragen. Er gebeurde dingen in mijn lichaam. Ik voelde mijn voet, linkerschouder, midden rug en een spier verspringen naast mijn wervelkolom. De volgende dag voelde mijn lichaam alsof ik gisteren zwaar gesport had. De energie heeft flink door mijn lichaam gestroomd.

Comments are closed