Massage cursussen

Massage cursus advanced level 3 – 9 en 10 juni 2018 – Moniek
De energetische massage cursus gevolgd bij Bianca.  Ze legt alles heel erg goed uit en het zijn heerlijke ontspannen dagen. Heb weer genoten van je gastvrijheid en je goede cursus.


Rugpijn massage cursus – 17 februari 2018 – Ineke
Het was een topdag!!! Roept om meer. Dank je wel Bianca.Rugpijn massage cursus – 17 februari 2018 – J
Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Het was weer eens fijn om zelf gemasseerd te worden i.p.v. te geven. De verschillende massage technieken kan ik goed verweven in hetgeen ik al doe. Mijn klanten reageren er positief op.


Rugpijn massage cursus – 30 september 2017 – Anneke
Was een leerzame en pittige cursus. We hebben ook spierballen gekweekt. Met veel enthousiasme vertel je hoe en wat te doen en je bent pas tevreden als het goed is! 💆Buiten een leerzame dag is het ook een gezellige dag geweest… toppie ga zo door en zeker tot ziens, bedankt.


Schouder/nek/hoofdmassage op een gewone stoel – 30 september 2017 – Ellen
Mijn man wordt er zeer blij van dat ik de cursus gevolgd heb, dus dat is een succes.


Rugpijn massage cursus – 30 september 2017 – Tessa
Het was een heerlijke cursus. Het was weer heel gezellig en intens en zeer leerzaam, leuke medecursisten en een geweldige docente. Je bent een toppertje. Dankjewel 😊

Schouder/nek/hoofdmassage op een gewone stoel – 30 september 2017 – Tessa
Echt een top cursus!!! Ik heb hem pas gedaan en mijn omgeving is daar erg blij mee 😊


Schouder/nek/hoofdmassage op een gewone stoel – 10 juli 2017 – Margarita
Was erg leuk om te doen.


Schouder/nek/hoofdmassage op een gewone stoel – 10 juli 2017 – Tiny
Het was weer een fijne les ! Bedankt Bianca


Oer-hotstone massage cursus – 22, 23 april 2017 – Moniek
Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Je doceert goed en er was een hele positieve energie. Ik vond het eerst lastig omdat ik geen massage achtergrond heb en was bang het niet goed te doen. Maar het is goed ontvangen en daar ben ik erg blij mee.
Ik kijk uit naar meer cursussen van verschillende massages. Nu op zoek naar een goede tafel en dan kan ik ook beginnen met oefenen.
Wordt er ontzettend blij van om er mee bezig te zijn. Er werd al gezegd tegen mij als je over masseren praat krijg je een twinkeling in je ogen en je ziet dat je er blij van wordt. Nou als dat geen teken is.
Het was een super weekend, op naar de volgende. Hoop nog veel van je te mogen leren.


Oer-hotstone massage cursus – 22, 23 april 2017 – Belinda
Het was heerlijk om te leren en te ontvangen. Dit is de 2e cursus die ik bij je heb gedaan. Ik kijk uit naar de volgende.


Oer-hotstone massage cursus – 22, 23 april 2017 – Tiny
Ik vond het een hele fijne ervaring om zo met de stenen te werken.


Energetische ontspannings massage cursus level 1 – 8 en 9 oktober 2016 – Esther
Deze heerlijke vorm van masseren,  wordt door Bianca op een rustige manier gegeven. Massage met een stukje energie. Wat het voor mijn gevoel nu net even afmaakt. De massage wordt gedaan met verwarmde olie en rustige bewegingen. Alles wordt goed voor gedaan, zodat je het goed en eenvoudig kan leren. Alles is na te lezen in de gekregen documentatie.


Energetische ontspannings massage cursus level 1 – 8 en 9 oktober 2016 – Bianca
Een heerlijk ontspannende lichaamsmassage in combi met energetische greepjes. Waardoor er bij flinke blokkades er niet harder gemasseerd moet worden. Maar dit op geheel zachte en ontspannende manier verlichting geeft.

Comments are closed