Healing workshops

Wombhealing – 2 februari 2019 – Diana

Ik merk nog steeds de uitwerking van de Rite!

Ben aan het opschonen… Ik heb nog mooie inzichten ontvangen de afgelopen dagen en daardoor nog meer los kunnen laten en nog meer in waarheid naar mezelf heb durven kijken. Met name mijn rol en identificaties met het moederschap, de moeder en de echtgenote en de vrouw… Gezien hoeveel emoties, overtuigingen en structuren ik nog vasthield in mijn lijf, de schaamte, de arrogantie, de faalangst, alle facetten van mijn schaduwzijden zijn belicht door mij met het er te laten zijn en te omarmen, hoe confronterend ook! Om het daarna in liefde los te laten. Ik voelde me al ‘puur’ na de Rite, het woord herboren, ging ook door mij heen, maar nu helemaal. Ik voel me bevrijd door al de mensen om mij heen te bevrijden. De energie stroomt volop door mijn lijf en wat zich nog aan dient, het mag er zijn. Ik neem mijn verantwoordelijkheid en accepteer dat ook ik ‘fouten’ mag maken en nog heel veel te leren heb en dat ik veel weet van weinig en weinig weet van veel, maar dat ik ben voldoende is!

Dus nogmaals bedankt lieve sister(s)!


Wombhealing – 2 februari 2019 – Magda

Ik heb genoten van een prachtig samenzijn met een groep vrouwen en mannen in een liefdevolle, veilige sfeer waarin een ieder geheeld werd in datgene wat niet meer dient en gevuld en gevoed werd met het Universele Licht en de Onvoorwaardelijke Liefde vanuit de Alomvattende Bron! Zo mooi, zo puur … Een geweldige ervaring … een liefdevol cadeau voor mijZelf en voor al mijn dierbaren die met mij verbonden zijn …
Ik dank! Ik ben dankbaar! Ook voor de liefdevolle ontmoetingen …
Ik kreeg ook nog een ander gevoel bij ons samenzijn … Wij hebben in de Liefde zoveel energieën die niet meer dienen en die belemmerd werken om in onze Kracht te gaan staan getransformeerd! Ook voor het collectief! Wij hebben met elkaar zo’n mooi Licht – en Liefdeveld gecreëerd, dat dit het centrum was en van hieruit hebben wij Licht en Liefde verpreidt … de wereld in … werkend als de Flower of Life. Zo mooi dit te voelen en er bewust van te zijn … Zo leuk te lezen in jullie mail dat jullie dit ook ervaren hebben … Er heerste een sfeer van EEN ZIJN … van overgave … van bevrijding tot een verwondering in vreugde … eenheid, veiligheid en respect … Dit is wat er nodig is om te groeien naar het Licht, de Lichtmens die wij allen zijn … Ieder mens is in de Bron een mens van Licht die de Liefde mag verspreiden … Wij mogen onze blokkades keren door ze te transformeren in de Kracht van de Liefde … In de Kracht van de Liefde vindt een versmelting plaats, waardoor er ruimte komt om de puurheid weer geboren te laten worden … Onze creatiekracht komt weer in het Licht!

Dit heb ik ervaren tijdens de rite of my womb door jullie liefdevolle aandacht en passie … Ik voelde mij ondergedompeld, omhuld en gevuld in een bad van Liefde waarin er geheeld mocht worden wat niet meer diende … Vol liefdevolle intentie hebben jullie en een ieder mij gegeven vanuit de Liefdevolle Bron van Licht en Liefde … Zo’n mooie ervaring om mijn pure, zuivere krachten weer terug te ontvangen, zodat zij weer hun kracht in Liefde en Licht kunnen uitstralen en ik mijn eigen plek in mag nemen … en dat ik mijn creatiekracht vanuit het land van mijn Ziel al creërend vol vreugde en speelsheid in vrijheid mag inzetten …


Wombhealing – 2 februari 2019 – Andrea

Ik wilde even afwachten wat de whombhealing zou doen maar echt  het heeft heel veel verbetering, verlichting, heling gebracht. Ik ben er oprecht heel blij mee.


Wombhealing – 16 Juli 2017 – op het strand – Samantha
Ik vond het een mooie dag, en een heel mooi liefdevol ritueel.
Jullie energie voelt zo fijn en zacht en aanvaardend.. was echt heel mooi om het ritueel tussen jullie in te doen. Maar ook de groep was fijn. Ik voel weer allemaal warmte en liefde stromen nu ik dit schrijf.
Voor mij ging dit ritueel over de mannen. Gek he, had ik vooraf niet bedacht, maar juist hun bijdrage raakte me diep. (Toen die jongen die zijn meisje begeleidde zei ‘omdat iedereen gewoon mag zijn wie ze wil zijn’ kon je me opvegen, dat kwam zo diep binnen.) En de mannen bij het ritueel lieten zien dat mannelijke energie ook zo fijn en accepterend kan zijn en dat heelde wat bij me op een diep niveau.
En vervolgens gebeurde er van alles met mijn basischakra, er kwam beweging en oud zeer kwam naar boven. Ik heb de tekst nog regelmatig gezegd om mezelf te helen. En uiteindelijk heb ik alleen de focus gelegd op het tweede deel en uitgebreid naar mijn hele basis. Ik ben veilig om te creëren en leven gestalte te geven.

Dus lieve meisjes, wat een mooie beweging hebben jullie aangezet!


DNA activatie en chakra opschoning – 14 april 2017 – Henny
Ik vond het een geweldige ervaring en heb veel energie gevoeld, energie die ik nu nog steeds voel.
Heel bijzonder, ik ben nog dezelfde persoon maar ik voel anders aan, lichter lijkt wel, en blij.
Als ik s’morgens opsta voel ik mij blij en uitgerust, ik maak dan ook, zoals je zei contact met mijn Hogere Zelf en vraag bescherming van de Engel Michaël, meteen voel ik het verschil in en om mijn lichaam, heel bijzonder.
Ik ben heel blij dat ik de DNA activatie heb gedaan, echt een verrijking en wil zeker weten andere trainingen bij je volgen.
Honger naar meer!


DNA activatie en chakra opschoning – 14 april 2017 – Babette
Was een heel bijzondere avond. Eigenlijk gaat het wel goed. Ik heb een paar belangrijke knopen kunnen doorhakken. Niet makkelijk, wel nodig om zelf in balans te komen.


Pijnappelklier activatie – 19 maart 2017 – Ingrid
Ik voelde van alles bij mijn hoofd tijdens de activatie en voelde mijn pijnappelklier echt oplichten. Ook was het net alsof er op een gegeven moment een zaklantaarn in mijn ogen scheen, terwijl ik mijn ogen dicht had!


Pijnappelklier activatie – 19 maart 2017 – Debby
Vanacht was als een storm, van alles kwam voorbij, weet niet meer hoe en wat. Ik slaap gelukkig alleen en werd wakker midden in m’n bed en m’n kussens overal verspreid. En toen was er ineens zo’n rust heerlijk.
De workshop heb ik als positief ervaren, er heerste rust, respect en een hele fijne energie. Ik vond het ook erg fijn hoe jij de workshop begeleide, ik voelde me erg prettig bij jou.


Pijnappelklier activatie – 19 maart 1017 – Bianca
Het was een leuke activatie, dank je wel.


Pijnappelklier activatie – 19 maart 2017 – Henny
Vannacht heerlijk geslapen en vandaag een blij gevoel.


Wombhealing – 19 februari 2017 – Tiny
Het was een super fijne ervaring, zoveel moois weer geleerd.


Wombhealing – 19 februari 2017 – Bianca T.
Deze ervaring niet willen missen, cadeautje aan mijzelf. Mooie energie


Wombhealing – 19 februari 2017 – A. van Oord
Hele mooie healing, ik geniet nog na.


Wombhealing – 19 februari 2017 – Karin
Het was een heerlijke middag, met zo’n fijne energie. Nogmaals bedankt voor deze ervaring Bianca en Cindy.

Comments are closed