Energie healingen bij Massabia

7 Juli  2018 – Rocky
Behandelingen zijn verhelderend en helpen mij keer op keer om weer stappen te maken in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ga regelmatig en kan je Bianca’s diensten dan ook aanbevelen!


29 december  2017 – Yvet
Bedankt voor de bijzondere ervaring. Het speelt nog de hele tijd door mijn hoofd 🙂


24 Mel 2016 – Madelon
Hoi bianca… Je bent voor mij een wonder women.. ik die zo gestrest onrustig boos verdrietig naja van alles kan zijn… laat jij verdwijnen met de behandelingen die je mij geeft. Ik kan dit iedereen aanraden die niet lekker in zijn vel zit, niet veel wilt praten maar wel door middel van behandelingen weer goed in zijn vel zit. Je geeft me rust laat me weer stralen en voor mij verricht je gewoon wonderen als ik bij je ben geweest voor een behandeling voelt het alsof ik de hele wereld weer aan kan… Je bent een kanjer van een vrouw.. Bedankt dat je mij wilt behandelen met de massages, behandelingen,healings,spiritualiteit die jij aan mij geeft… ik vind het super!!!! ?


2 April 2015 – Rob
Ik heb in april 2015 het genoegen gehad om op de tafel bij Bianca te mogen liggen. Jee wat een ervaring was dat. Er gebeurt veel in je lijf en je mind als Bianca haar werkt doet. Het lijkt alsof alle stukjes op zijn goede plaats vallen. Zeer krachtig. Bianca heeft me ook op afstand geholpen, het was bizar, ik voelde een heftige verkoudheid opkomen en vroeg of ze daar iets aan kon doen. Binnen anderhalve dag was het helemaal weg, terwijl ik normaal 3 tot 4 weken aan het snotteren en lamlendig ben. Het voelt allemaal heel zuiver en krachtig wat Bianca doet. Blij dat ik haar en haar werk heb leren kennen.


22 Februari 2015 – Samantha
Als ik niet lekker in m’n vel zit ga ik voor een energiebehandeling naar Bianca. Een soort van energetisch fysio-behandeling!


9 oktober 2014 – Amanda
Zij heeft bij mij Quantum Touch toegepast en het leek wel of er een wonder was gebeurd. Kon ik bij binnenkomst nog niet eens bukken om mijn schoenen uit te trekken, huppelde ik na afloop bij wijze van spreke de deur uit.


10 Juli 2013 – Mvr. Visser
Na een 2e energie healing kan ik zeggen dat het zeker 90% een ommekeer heeft gegeven, ik voel de pijn in mijn been bijna niet meer.


29 Maart 2012 – Wendy
Ik voel me zo fijn in mijn vel… Voel zoveel liefde!! En niet geheel onbelangrijk, ik heb bergen energie!!! Blij dat je op mijn pad gekomen bent…


22 Maart 2012 – Lizanne
De dag erna had ik veel energie en een blij gevoel. Ik voel me sterker vanbinnen met alle prikkels van buitenaf.

Comments are closed