Massages bij Massabia

18 mei 2015 – Roger
Doordat ik een vrij hectische baan heb en daardoor soms wat gespannen ben, ga ik met enige regelmaat voor een energetische ontspanningsmassage naar Bianca. Hierdoor komt mijn lichaam en hoofd weer in balans, alsof alles weer op z’n plek valt. Bianca doet alles met zorg, liefde en aandacht en dat is een prachtige ervaring. En je voelt de energie ook de dagen erna nog doorwerken. Je bent een topper!


18 Februari 2015 – Perry
Mijn ervaringen met Massabia
Omdat ik al lange tijd tob met mijn gezondheid kwam ik via een advertentie in contact met Bianca van Massabia. Na mijn eerste kennismaking gaf ze mij direct een goed gevoel. Ze straalt rust uit en weet waar ze het over heeft. Je voelt je bij Bianca ook niet één van velen maar je bent altijd een uniek persoon met aandacht voor het individu. Haar behandelingen zijn ook gericht op de dingen die je vertelt en op de signalen die zij van jou krijgt. Eén van de eerste behandelingen die ik kreeg was een pakking om je te ontdoen van afvalstoffen. Een lange behandeling maar zeker zinvol omdat ik altijd al het gevoel had dat ik mijn afvalstoffen niet kwijt kon. Langzaam maar zeker heb ik ook de hotstone- en energetische massages leren kennen. Deze zijn zeer onspannend en met name de energetische massage geeft je weer nieuwe energie. Terugkijkend naar de behandelingen kan ik zeggen dat het mij een stuk verder heeft geholpen in mijn zoektocht naar genezing van mijn structurele klachten (in mijn geval maag- en darmklachten). Bianca zorgt voor ontspanning door daad en woord. Haar prettige manier van communiceren spreekt mij erg aan. Een sociaal en bijzonder mens. Ik adviseer belangstellenden dan ook van harte haar behandelingen aan. Je gaat er zeker als een gezonder mens de deur uit. En daar doen we het allemaal voor.
Bianca bedankt.
Een tevreden klant.


11 November 2014 – Ingrid
Omdat ik erg last had van nek en rugklachten, voel ik me nu veel beter, na verschillende behandelingen.


1 September 2014 – Karel
Als ik het druk heb of het is chaotisch of dingen lopen niet zoals ik het graag zou willen en ik ben bij Bianca geweest, dan is het weer lekker rustig in mij en de chaos is verdwenen. Het is alsof ik een complete reset heb gehad.Auteur 26-11-2013 AnnemarieIk had van te voren aan Bianca doorgegeven dat ik moeite heb met ontspannen en daardoor massages niet altijd als prettig ervaar. Hier heeft zij heel goed rekening mee gehouden. Ze heeft de massage aan mijn wensen aangepast en gezorgd voor een hele rustige opbouw. Hierdoor was ik volledig ontspannen. Een verademing!


27 Augustus 2014 – Katja
Zeker een aanrader. Bianca heeft gouden handen en voelt anderen heel goed aan.


16 Juni 2013 – Ad
Kan het gewoon niet geloven dat Bianca zoveel energie en kracht heeft om een mens lekker in haar/zijn vel te laten zitten. Ze doet het met overtuiging en is mij herhaling waard.


5 Mei 2012 – Andrea
Na 7 behandelingen ben ik ervan overtuigd dat genezing begint met ontspanning. Ik heb colitis ulcerosa en op het moment gaat het goed met mij. De behandelingen bestonden uit o.a. detox pakking en kruiden stempel met daarbij voedings advies.

Comments are closed