Spirituele activiteiten

We leven in een bijzondere tijd van transformatie en ontwaking.
Soulshine trainingen voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot spiritualiteit.

 

Wij zijn naar aarde gekomen om volledig meesterschap te verkrijgen over alles wat er te leren valt voor ons bewustzijn. Vanuit dit pad, in verbinding met de Bron, mijn hoger Zelf en de geascendeerde Meesters, geef ik verschillende trainingen, workshops en behandelingen. Kies jij ook voor Meesterschap?

De verschillende activiteiten worden gegeven in Oostvoorne, vlakbij Rotterdam in Zuid Holland.

 

– Energetische ontspannings massage
– Rugmassage
– Hoofdmassage
– Shiatsu massage
– Voetreflexmassage
– Deelmassage


– Energie healing
– Chakra healing en reading
– Mahatma healing
– Gold healing


Esotherische behandelingen
– Source Consiousness
– Atlantische healing
– Pleiadische healing
– Raster healing

 

Wie ben ik?
Mijn naam is Bianca Mostert. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de spirituele wereld. In 2004 ontdekte ik de positieve energie van Reiki. Ik zat in een moeilijke periode en ontving reikibehandelingen waarbij ik veel baat had. Ik heb toen zelf het Reiki-traject afgelegd tot Tera Mai Reiki Master.
Het opende een nieuwe wereld voor mij. Daarna wilde ik meer manieren leren om met energie te werken en te healen. Ik ontving diverse inwijdingen en volgde vele cursussen en paranormale trainingen en behaalde mijn hbo-diploma’s medische basiskennis, psychosociale basiskennis en Holistisch Health Coach. Sinds 2004 verdiep ik mij in holistisch en energetisch healen en ben ik een natuurgeneeskundige praktijk gestart, sinds 2015 geef ik trainingen, workshops en cursussen.


Een impressie van de praktijk:

Comments are closed