Activeer je Goddelijke Blauwdruk

Blue glowing flower in space, computer generated abstract background

Tijdens deze 1 daagse training wordt je persoonlijke Goddelijke blauwdruk geactiveerd.

Wat is een Goddelijke blauwdruk?
Onze aarde heeft een netwerk van energetische lijnen, ook wel Axiatonale lijnen genoemd. In het universum bevinden zich ook energetische lijnen, deze noemen wij de Galaxitonale lijnen. Deze lijnen tezamen vormen een raster. Wij bevinden ons hier tussen in. Ook al bevindt het raster zich buiten onszelf, wij zijn er wel mee verbonden. Het raster kun je zien als onze blauwdruk en voorziet ons van onze menselijke ervaringen. Ieder mens heeft een persoonlijke blauwdruk. Je blauwdruk laat zien wie je in essentie bent. Helaas zijn de meeste mensen door allerlei omstandigheden hun blauwdruk vergeten of zijn er verstoringen ontstaan.

We leven in een bijzondere tijd van transformatie en ontwaking. Voor een ieder die wel wat ondersteuning bij dit proces kan gebruiken is deze training bijzonder waardevol.

 

Wat kan je tijdens de training verwachten?
Doordat je verschillende activaties ontvangt tijdens de training, ontstaat er harmonie en resonantie met de Aarde, het Universum en je fysieke lichaam. Deze resonantie is noodzakelijk om je zielenopdracht (blauwdruk) te herkennen voor deze ronde van de schepping. Dit zorgt ervoor dat er meer synchroniciteit zal komen in je leven en dat je manifestatie krachten zullen gaan versterken. Het is daarom heel belangrijk dat je je altijd richt op het positieve en dat je leert om hierop te vertrouwen.

Daarnaast leer je tijdens de training werken met de Rasterenergie.
Je kunt hier zeer krachtige healingen mee geven. De energie activeert de Goddelijke blauwdruk bij de ontvanger van de energie. Dit alles zal meer inzicht en bewustwording brengen! Met behulp van de Rasterenergie wordt de persoonlijke blauwdruk hersteld. Alles wat niet in de blauwdruk thuis hoort zal (in overeenstemming met het Hogere Zelf) verwijdert worden. Je wordt als het ware ‘herbedraad’.

Deze training zorgt voor een enorme boost in je spirituele en persoonlijke groei. Dit is iets wat iedereen nodig heeft in deze tijd. We zijn namelijk aanbeland in een zeer intense tijd, een proces van transformatie en ontwaking. Alles om ons heen is zich aan het transformeren maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Veel mensen ervaren intense vermoeidheid, overgevoeligheid, prikkelbaarheid, lichamelijke en geestelijke stress. Dit heeft allemaal te maken met de grote transformatie van de aarde en de kosmos. Wij mensen zitten hier precies tussen in en we kunnen de nodige ondersteuning die deze training biedt heel goed gebruiken.

Inhoud training:
–  Clearing (opschoning van je 352 chakras en 12 lichaam systemen en verwijderen van entiteiten etc.)
–  Activering Antahkarana (regenboogbrug activering tot het volledige spectrum)
–  DNA activatie
–  Activering van de Axitonale & Galaxitonale lijnen
–  Activering Salomon zegels
–  Groepshealing
–  Manifesteren in het Raster
–  Oefenen met de Raster Energie

Voor de training heb je een matje nodig om op te zitten/liggen, 1 of meer kussentjes, dekentje, flesje water, pen en kladblok.

Praktische informatie
–  Data: volgt
–  Locatie: volgt
–  We beginnen om 10 uur, het einde is omstreeks half 5.
–  De kosten voor deze 1-daagse training zijn € 125,00 incl. koffie/thee en lunch
–  Aanmelden kan via het aanmeldformulier of door een e-mail te sturen naar: info@soulshine-trainingen.nl.
–  Let op! Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze training indien je zwanger bent, een psychische stoornis hebt, epilepsie of een pacemaker.
–  Lees de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Als je vragen hebt over de training, mail mij gerust op info@soulshine-trainingen.nl
Reacties over deze training kun je hier lezen.


Op dit moment zijn er de trainingen en cursussen gepauzeerd voor enige tijd.
Ik ga een tijdje in rust en ontspanning, om inspiratie op te doen voor nieuwe prachtige trainingen.

Heb je interesse in een bepaalde training? Meld je dan hier aan. Er wordt contact met je opgenomen zodra er weer data gepland gaan worden.

Comments are closed