Womb healing

whomb healing

Dit ritueel, de 13de rite van de Munay-Ki (de Rite van de baarmoeder) is een geschenk aan jezelf, aan elkaar en een krachtige reiniging voor de wereld als geheel. Zowel mannen als vrouwen kunnen het trauma genezen dat is verbonden met de baarmoeder en zo hun natuurlijke vermogen terug vorderen.

 The Womb is not a place to store fear and pain
The Womb is to create and give birth to life
 

VROUWEN
De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en leven geven. Het is ook de plek waar vrouwen pijn, angst en trauma in opgeslagen hebben; uit dit leven en uit generaties vrouwen voor hen. De vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt bij zowel vrouwen als mannen. Nu is de tijd voor her-inneren van de kracht van de vrouwelijke energie.

The ‘Rite of the Womb’ is zeer krachtig en brengt in alle zachtheid jouw moeder-schoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid weer volop zal kunnen stromen. Een healing, een blessing… een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn

Deze inwijding komt van ‘The Four Winds Society’ en kan onmiddellijk verder gedeeld worden.

MANNEN:
Voel je als man dat je ook graag aanwezig wilt zijn? Dan ben je welkom.
Belang van de aanwezigheid van mannen bij dit ritueel:
De mannen geven balans, kracht, stabiliteit en veiligheid tijdens dit ritueel. Het zal bij hun ook heling in beweging brengen, puur door aanwezig te zijn in deze vrouwelijke transformerende baarmoeder energie.

De Rite wordt overgedragen door Womb Keepers Bianca Mostert en Cindy Molle.

Datum: maandag 4 maart van 18.30 tot 21.30 (uitloop mogelijk)
Locatie: Soeburg
Kosten: €45,- (prijs voor het ontvangen van de rite)
en voor mannen €25,- (zij beschermen de heilige ruimte, zodat de vrouwen hun werk kunnen doen).
Je kunt je hier aanmelden of een mailtje sturen naar info@soulshine-trainingen.nl

Comments are closed